Biscuiti cu unt

de BakeUpArtist in Dulciuri, 1 Dec 2016 | 740 vizualizari

 

Zic să întâmpinăm iarna cum se cuvine: cu ceva dulce și vesel!  

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt gras la temperatura camerei
  • 60 g zahar pudra
  • 260 g faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 1/2 lingurita sare
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu unt:

Se bate untul până devine cremos, apoi se adaugă zahărul și vanilia și se mai bate 2 minute.


Se amestecă făina cu sarea, apoi se adaugă peste unt și se încorporează.


Aluatul obținut se acoperă cu folie alimentară și se refrigerează 1 oră.


După ce a stat la rece, modelați aluatul pe blatul de lucru tapetat cu făină, într-o foaie de grosimea de 5 mm.


Tăiați aluatul în ce formă doriți și coaceți timp de 10 minute.



Decorați după bunul plac.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu unt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

BakeUpArtist 1

01.12.2016, 20:51

deyutzky 1

02.12.2016, 10:05

Deliciosi!

noiinbucatarie 1

05.12.2016, 16:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

10180 puncte

xana

8370 puncte

anca_rm

7550 puncte

vasimur

5650 puncte

oanapl

5440 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti spritati