Biscuiti cu zaatar ,mac si sare

de aziz in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2011 | 1730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr branza sarata(poate fi si crema de branza si adaugam sare atunci) 
  • 200 gr unt la temperatura camerei
  • 600 gr faina alba
  • 2 linguri zaatar
  • 2 linguri mac
  • sare grunjoasa
  • un ou pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu zaatar ,mac si sare:

Facem aluatul din branza, unt si faina ;vom obtine un aluat elastic ca o plastelina ,il impartim in doua il imbracam in folie si-l dam la frigider 30 minute.Intindem foaie subtire si taiem forme,dam apoi tava in frigider 10 minute iar cand o scoatem le ungem cu ou apoi presaram zaatar ,mac sau sare grunjoasa dupa preferinta.Se dau la cuptorul preincalzit 180 grade 10 minute.Pentru ca atunci cand le transferam de pe masa in tava isi strica forma indicat ar fi ca foaia sa fie intinsa direct pe foaia de copt si decupata direct pe foie asa vor ramane nemiscate si desigur cu forma dorita.Sint un aperitiv perfect langa o lingura de labaneh(crema de iaurt) ,linga o crema de avocado,aperitiv perfect linga o bere rece,sau pur si simplu in pachetelul de la servici.Puteti incerca si varianta in forme de tarte si aici umpluturile pot varia in functie de gust branza,carne,salate ...Sa aveti pofta!!!

 

TIPS-URI

1

Intindeti foaia direct pe hartia de copt si transferati apoi in tava,pentru as pastra forma

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu zaatar ,mac si sare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

Cris2711 1

02.08.2011, 18:08

Mona am facut prajitura ta cu biscuiti,mama ce buna a iesit

aziz 1

03.08.2011, 12:36

oauuu ,cris ma bucur ca ti-a placut ..care din ele cea alba sau cea cu ciocolata?

naomy 1

09.08.2011, 03:28

ce bunatate de biscuiti trebuie sa-i incerc si eu ,sper sa gasesc zataar... felicitari

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu piept de pui