Biscuiti de Hallowen

de noiinbucatarie in Prajituri, 27 Oct 2016 | 439 vizualizari

 

Foarte fragezi, aromati si usor de preparat. M-am jucat si putin cu ciocolata :) nu au iesit horror, mai mult comici :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 6 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 500 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 esenta de vanilie
  • 100 g ciocolata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de Hallowen:

Se mixeaza untul (moale, la temperatura camerei) cu zaharul. Se adauga oul si se mai mixeaza 1-2 minute sa se incorporeze.

Adaugam faina, praful de copt si esenta de vanilie si framantam. Va rezulta un aluat mai tare si nelipicios.


Intindem foi se aprox 1 cm grosime cu sucitorul si taiem cu cutitul fasii de lungimea dorita. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit pentru 12-13 minute, pana cand incep sa se rumeneasca, nu ii lasam foarte mult ca se vor intari dupa ce se racesc.


Puteti decupa si alte forme cu ajutorul decupatoarelor


La final le ornam cu ciocolata topita pe baie de aburi.

 

TIPS-URI

1

Puteti decupa si alte forme mai haioase.

2

Se orneaza dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de Hallowen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Camelya 1

27.10.2016, 22:48

Inspaimantarori de faini.

mirela0911 1

28.10.2016, 06:39

Super!

noiinbucatarie 1

28.10.2016, 07:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura din pudding cu biscuiti