Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Placerea copiilor sa pape biscuitei facuti chiar de ei...fetita de cateva zile tot imi zicea "mami facem biscuiti cu modele" si uite ca le-a venit randul :)
Tare buni pentru pitici, dar si pentru noi, cei mari la cafeluta!
"meniu copii"
Intr-un bol mixam untul cu zaharul si vanilia, pe urma adaugam oul si cacaua, omogenizam si la final faina cu praful de copt.
Framantam bine pana obtinem un aluat omogen, nelipicios si putin moale.
Il intindem pe suprafata de lucru de grosime 6 milimetri (este importanta grosimea, deoarece daca ii faceti subtiri ies arsi si foarte tari...asa ies fragezi si numai buni alaturi de o cafeluta)!!!
Cu forme speciale formam biscuitii, apoi ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si-i dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 15-20 minute.
Cand sunt gata, ii lasam sa se racoreasca apoi ii savuram cu lapte, cu ceai, la cafea...sunt tare buni si fragezi.
1
Daca aluatul este sfaramicios mai puteti adauga 2-3 linguri de lapte si mai framantati putin!!!
2
Din aceasta cantitate mi-au iesit 2 tavi mari de aragaz!!!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola