Biscuiti fragezi cu miere ,musli ,nuca si stafide

de naomy in Dulciuri, 14 Oct 2011 | 6465 vizualizari

 

o noua inventie ,un nou bun mic dejun:D

 

INGREDIENTE

  • 100 gr faina de musli(eu am facut din musli faina la robot)
  • 150 faina integrala
  • 50 mil miere
  • 50 gr zahar brun
  • 25 mil lapte
  • 1 ou
  • 70 gr stafide
  • 70 gr unt
  • 30 nuca macinata
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 praf de copt
  • jumatate de lingurita sare

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti fragezi cu miere ,musli ,nuca si stafide:

Amestecam faina integrala cu cea de musli adaugam praful de copt , sarea ,si impreuna cu untul framantam bine pana se obtine un aluat sfaramicios.


Adaugam zaharul, mierea, stafidele, nuca, oul, laptele si uleiul de masline si amestecam bine.


Vom obtine un aluat lipicios pe care il vom pune cu lingura in tava ,..


Eu am facut biscuiti mai mari deoarece am vrut sa fie mai pufosi ,si intradevar asa si au iesit.


Se pun in tava tapetata cu hartie si se lasa 15 min la cuptorul incins la 200 grade.(grija ca se coc repede ,poate nu-i necesar sa-i lasati asa mult ,eu i-am cam prajit :D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti fragezi cu miere ,musli ,nuca si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

naomy 1

16.10.2011, 14:16

alinutzika,sunt foarte deliciosi si asa de moi si sfaramiciosi ,de se topesc in gura

naomy 1

16.10.2011, 14:18

rocsi ,ma bucur ca iti plac ,nu o sa regreti daca incerci

MIUTA 1

17.10.2011, 18:05

Cred ca sunt deliciosi,imi plac tare mult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac si mac