Biscuiti fragezi cu miere ,musli ,nuca si stafide

de naomy in Dulciuri, 14 Oct 2011 | 8583 vizualizari

 

o noua inventie ,un nou bun mic dejun:D

 

INGREDIENTE

  • 100 gr faina de musli(eu am facut din musli faina la robot)
  • 150 faina integrala
  • 50 mil miere
  • 50 gr zahar brun
  • 25 mil lapte
  • 1 ou
  • 70 gr stafide
  • 70 gr unt
  • 30 nuca macinata
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 praf de copt
  • jumatate de lingurita sare

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti fragezi cu miere ,musli ,nuca si stafide:

Amestecam faina integrala cu cea de musli adaugam praful de copt , sarea ,si  impreuna cu untul framantam bine pana se obtine un aluat sfaramicios.

Adaugam zaharul, mierea, stafidele, nuca, oul, laptele si uleiul de masline si amestecam bine.

Vom obtine un aluat lipicios pe care il vom pune cu lingura in tava ,..

Eu am facut biscuiti mai mari deoarece am vrut sa fie mai pufosi ,si intradevar asa si au iesit.

Se pun in tava tapetata cu hartie si se lasa 15 min la cuptorul incins la 200 grade.(grija ca se coc repede ,poate nu-i necesar sa-i lasati asa mult ,eu i-am cam prajit :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti fragezi cu miere ,musli ,nuca si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

naomy 1

16.10.2011, 14:16

alinutzika,sunt foarte deliciosi si asa de moi si sfaramiciosi ,de se topesc in gura

naomy 1

16.10.2011, 14:18

rocsi ,ma bucur ca iti plac ,nu o sa regreti daca incerci

MIUTA 1

17.10.2011, 18:05

Cred ca sunt deliciosi,imi plac tare mult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec Surpriza