Coltunasi cu branza

de nadiuta123 in Dulciuri, 8 Feb 2012 | 7180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 400 gr faina
  • 2 oua(1 doar galbenus)
  • apa calda
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • Umplutura:
  • 1/4 kg branza de vaci
  • 1 ou
  • 50 gr unt
  • 200 ml smantana
  • 25 gr gris
  • zahar vanilat 1
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu branza:

ALUATUL:Intr-un castron se pun faina, ouale ,sarea si apa treptat amestecand continuu. Cand aluatul este gata se intine foarte bine si se taie cu un pahar.


Intr-un alt castron se amesteca branza cu oul ,untul, grisul si zahar vanilat si se amesteca bine.


Cu o lingurita se ia compozitie si se aseaza in mijlocul cercului de aluat format cu paharul si se inchid folosind o furculita.


Se pune o oala cu apa un pic sarata pe foc sa fiarba. Dupa ce a dat in clocot se reduce focul la jumatate si se adauga coltunasii sa fiarba. Cand sunt gata fierti se ridica la suprafata si cu o spumiera se scot si se aseaza intr-un castron cu unt topit . Deasupra se orneaza cu smantana si se servesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MIUTA 1

10.02.2012, 11:28

Deliciosi!!!

nadiuta123 1

10.02.2012, 15:57

Data viitoare va invit la masa

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Cornuri dospite cu branza sarata