Clatite inimioara cu branza de vaci

de Adrian2016 in Dulciuri, 26 Feb 2016 | 546 vizualizari

 

Am vrut sa fac un desert delicios si am reusit. Clatitele sunt specialitatea mea, cu ornatul mai rarut ca-i mai dragut:)))))

 

INGREDIENTE

  • 300 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • 150 gr zahar
  • 400 gr faina
  • 1 ling praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • esenta de rom
  • 200 gr frisca
  • 100 gr dulceata de afine
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite inimioara cu branza de vaci:

Branza o mixam impreuna cu zaharul, ouale si zaharul vanilat. Laptele impreuna cu restul esentelor le mixam impreuna cu branza, incorporam faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare.


Compozia o lasam sa se odihneasca 10 minute. Se coc la foc mediu, tigaia o ungem cu putin ulei. M-am folosit de o forma de silicon pentru inimioare. Am mixat bine frisca, am adaugat dulceata de afine si le-am grupat clatitele 2 cate 2 unindu-le cu frisca rezultata.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Aluatul cand sta pe loc se mai ingroasa,eu am mai adaugat cate putin lapte si am amestecat ca sa se omogenizeze.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite inimioara cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Gherca Daniela 1

28.02.2016, 11:33

bune!

elucubratiiculinare 1

28.02.2016, 18:09

imi place ideea

anca_rm 1

02.03.2016, 15:28

ce clatite bune ai facut , imi place ideea ta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu nuca