Tarta cu mere taiate sferturi

de micki in Dulciuri, 2 Mar 2010 | 4193 vizualizari

 

F buna!

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt la temperatura camerei
  • 125 gr zahar
  •  un plic zahar vanilat
  • 2 oua mari sau 3 mai mici
  •  200 gr faina
  •  coaja de la o lamaie
  •  o lingurita de praf de copt
  • 2,3 linguri de lapte
  • 5,6 mere
  • un praf de sare
  • gem de caise
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere taiate sferturi:


  • Untul se bate bine impreuna cu zaharul,se adauga aromele si ouale unul cate unul si la urma faina cernuta si amestecata cu praful de copt...se amesteca tot cu mixerul,dar la viteza mica....intre o lingura de faina si alta se adauga cate o lingura de lapte.

  • Se tapeteaza cu unt si faina o tava rotunda de diametrul 24 in care se aseaza aluatul iar peste acesta merele taiate in bucati mari(sferturi in cazul meu).Nu le impigeti in aluat,doar le asezati....la copt vor intra singure la fund.Se da la cuptor la 200 grade pt circa 45 minute.

  • Dupa ce se scoate din cuptor se lasa cateva minute la racit,apoi se scoate din tava si se unge cu gem de caise incalzit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere taiate sferturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

antzuka 1

04.03.2010, 23:05

arata super

elena1988 1

12.03.2011, 14:55

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 14:13

ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Musaca de cartofi cu varza si carne
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu bezea si mar