Biscuiti Inimioare

de Miss_B in Prajituri, 13 Feb 2012 | 4774 vizualizari

 

Sweet idea for Valentine's Day!

 

INGREDIENTE

  • 150 grame unt
  • 150 grame zahar tos
  • 1 ou mic
  • esenta de vanilie,aproximativ o lingurita
  • 400 grame faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un varf de sare
  • cocos,bombonele si floricele mici,din zahar pentru decor
  • colorant rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Inimioare:

Frecati untul cu zaharul pana ce obtineti o crema. Incorporati, batand in acelasi timp, oul si vanilia.Treptat,puneti faina, sarea  si praful de copt, amestecand pana ce aluatul este gata (va avea o consistenta destul de moale).Puneti si colorantul rosu si framantati pana ce devine uniform.Dati aluatul la rece pentru 45 minute,pentru a se intari putin(incercati cu degetul).

Presarati suprafata de lucru cu faina si intindeti foi de aproximativ 4-5 mm (nu chiar foarte subitri, aveti grija sa nu se rupa). Folositi forme de inima si taiati. Coaceti timp de 15 minute la 180 grade, pana ce devin rumene.

Inima mare am taiat-o cu un cutit,apoi am facut bilute si le-am pus pe margini.Le-am copt la fel:15 minute.

Scrisul "LOVE" l-am facut din acelasi aluat.

In mijlocul inimii mari am uns cu miere si am presarat cocos.Apoi am decorat,precum in poze.

O idee simpla pentru a-i oferi ceva dulce celui drag de Valentine's Day!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Inimioare" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Nuci umplute