Biscuiti Inimioare

de simsim82 in Dulciuri, 14 Feb 2014 | 3935 vizualizari

 

Pentru inceput zic sa incep cu ceva de "sezon" si cum astazi este Ziua Indragostitilor, o sa va prezint o varianta "romantica" de biscuiti. ;)

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt
  • 2 galbenusuri
  • 75 g zahar
  • 200-250
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • fondant/pasta de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Inimioare:

Din toate ingredientele se framanta un aluat nelipicios si compact. Incepeti cu 200 g faina si daca aluatul este prea moale sau lipicios, mai adaugati faina cate putin, pana obtineti rezultatul dorit.
Aluatul se infasoara in pelicula transparenta si se da la frigider cateva ore.
Se intinde o foaie de circa 5 mm grosime si cu o forma se decupeaza biscuitii in forma de inimioara. Se asaza in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor, la foc mediu, circa 15 minute.
 Dupa ce se racesc biscuitii, se pot orna.

Se framanta pasta de zahar cateva secunde, apoi se intinde o foaie subtire din care decupam inimioare cu aceeasi forma cu care am decupat biscuitii. Inimioarele din pasta de zahar se lipesc pe biscuiti.

TIPS-URI

1

Eu am folosit esenta de fructe de padure in loc de vanilie, iar rezultatul...nu am cuvinte! Ba da: EXCELENT!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Inimioare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

simsim82 1

16.02.2014, 00:35

Va multumesc pentru primire! Tinem legatura!

mihaelar63 1

16.02.2014, 00:38

Bine ai venit
Daca iti faci prieteni retetele postate de tine vor intra pe peretele lor .Reciproca este valabila si tie iti intra pe perete automat retetele si postarile prietenilor

Valclaudia 1

16.02.2014, 06:51

ce frumusei sunt!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta rulata cu fructe de padure