Tarte portugheze

de -Licurici- in Dulciuri, 13 Sep 2015 | 2786 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 2 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 100ml frisca lichida
  • coaja de portocala
  • scortisoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte portugheze:

Se presara scosrtisoara peste foaie de aluat intinsa, se ruleaza si se da 10 min la rece.

Se scoate, se taie rulouri, se pun in tava cu forme de briose unsa cu putin ulei sau unt si se da la cuptor 10 min.

Intre timp, se amesteca ouale batute, frisca lichida, zaharul si coaja de portocala pana se formeaza o crema.

Dupa 10 min, se scoate tava din cuptor si se pun 2-3 linguri de crema peste rulouri si se baga din nou in cuptor.

Can se scot, se dau cu topping, miere sau caramel.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte portugheze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

deyutzky 1

14.09.2015, 00:58

mmmm

-Licurici- 1

14.09.2015, 07:01

cristeena20 1

24.09.2015, 17:07

E chiar portugheza? nu am mai vazut-o pe aici, dar ideea mis e pare tare faina- mersi de reteta. O sa o icnerc. Mai ales ca s eface repede

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarte portugheze