Tarte portugheze

de ianculubita in Dulciuri, 10 Mar 2012 | 1931 vizualizari

 

Va recomand aceasta reteta,este foarte delicioasa mai ales cand este servita calda.

 

INGREDIENTE

  • 1pachet aluat de foitaj
  • 2oua
  • 3linguri zahar+100g
  • 100ml smantana lichida
  • coaja si sucul de la 1portocala
  • 3linguri scortisoara
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte portugheze:

Pe aluatul intins,se pudreaza scortisoara,se ruleaza,tai bucati de 2-3cm grosime,le aseaza in formele de briose unse,desfaci rulourile cat forma ca un cosulet si dai la cuptor 10min;intre timp,faci crema cu ouale batutecu zahar,smantana,coaja de portocala;scoti tava,pui in fiecare forma cate 2linguri si mai lasi la cuptor 10-15min;in acest timp,pui pe foc intr-un vas 100g zahar sa se caramelizeze,stingi cu zeama de portocala,lasi pe foc pana se topeste bine zaharul apoi cu acest toping stropesti tartele scoase din cuptor;se servesc calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte portugheze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

10.03.2012, 19:10

bune bune

Aurelia 07_07 1

11.03.2012, 19:44

mamaieelena 1

12.03.2012, 13:19

excelente

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarte portugheze