Biscuiti integrali cu crema de ricotta si mure

de GretaRachita in Prajituri, 18 Ian 2014 | 2178 vizualizari

 

Buna dimineata tuturor. Astazi am ceva special, delicios si sanatos pentru micul vostru dejun. Ce spuneti de niste biscuiti integrali umpluti cu o crema de ricotta si dulceata de mure...buuuuni...nu-i asa? Pacat ca pentru acesti biscuiti va pregatisem si o video reteta, dar computerul meu mi-a pierdut-o inainte de a publica. Se intampla...:(

 

INGREDIENTE

  • - 200 g de faina
  • - 1 ou
  • - 4 linguri de miere
  • - 8 linguri de ulei de floarea soarelui
  • - 1 pliculet de praf de copt
  • - 125 g de ricotta sau urda
  • - 3/4 linguri de dulceata de mure (eu am utilizat una nemaipomenit de buna, cu un intens gust de casa :) dulceata facuta de mama)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti integrali cu crema de ricotta si mure:

Am aprins cuptorul la 200 de grade. Am amestecat bine oul cu mierea si cu uleiul. Am adaugat putin cate putin, continuand sa amestec, faina impreuna cu praful de copt. Am framantat si am intins o foaie cu o grosime de circa 1 cm.

Am taiat biscuitii mei ajutandu-ma cu o forma rotunda si i-am dat la cuptor pentru circa 15 minute.

Intre timp am amestecat ricotta cu dulceata de mure.

Odata raciti biscuitii i-am grupat cate doi si i-am umplut cu crema de ricotta. Sunt mai buni daca ii lasati putin sa se patrunda de crema si sa se mai inmoaie. Recomand sa se serveasca, cel mai repede dupa doua ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti integrali cu crema de ricotta si mure" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu cafea