Biscuiti integrali cu crema de ricotta si mure

de GretaRachita in Prajituri, 18 Ian 2014 | 909 vizualizari

 

Buna dimineata tuturor. Astazi am ceva special, delicios si sanatos pentru micul vostru dejun. Ce spuneti de niste biscuiti integrali umpluti cu o crema de ricotta si dulceata de mure...buuuuni...nu-i asa? Pacat ca pentru acesti biscuiti va pregatisem si o video reteta, dar computerul meu mi-a pierdut-o inainte de a publica. Se intampla...:(

 

INGREDIENTE

  • - 200 g de faina
  • - 1 ou
  • - 4 linguri de miere
  • - 8 linguri de ulei de floarea soarelui
  • - 1 pliculet de praf de copt
  • - 125 g de ricotta sau urda
  • - 3/4 linguri de dulceata de mure (eu am utilizat una nemaipomenit de buna, cu un intens gust de casa :) dulceata facuta de mama)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti integrali cu crema de ricotta si mure:

Am aprins cuptorul la 200 de grade. Am amestecat bine oul cu mierea si cu uleiul. Am adaugat putin cate putin, continuand sa amestec, faina impreuna cu praful de copt. Am framantat si am intins o foaie cu o grosime de circa 1 cm.


Am taiat biscuitii mei ajutandu-ma cu o forma rotunda si i-am dat la cuptor pentru circa 15 minute.


Intre timp am amestecat ricotta cu dulceata de mure.


Odata raciti biscuitii i-am grupat cate doi si i-am umplut cu crema de ricotta. Sunt mai buni daca ii lasati putin sa se patrunda de crema si sa se mai inmoaie. Recomand sa se serveasca, cel mai repede dupa doua ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti integrali cu crema de ricotta si mure" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

diaconta 1

18.01.2014, 21:50

imi plac

GretaRachita 1

19.01.2014, 09:28

MotanLaOale 1

19.01.2014, 09:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu gem de prune