Biscuiti integrali cu merisoare si nuca

de Nadyne in Dulciuri, 14 Noi 2016 | 664 vizualizari

 

   Doar cuvinte de lauda la adresa lor: usor de preparat, sanatosi, aromati, fragezi, gustosi...

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt moale,la temperatura camerei
  • 80-100 g zahar brun sau Green Sugar
  • 1 plic extract vanilie Bourbon
  • 300 g faina integrala din grau spelta
  • 100 g merisoare deshidratate
  • 1/2 lingurita pudra scortisoara
  • nuci tocate grosier
  • 1 varf cutit de praf de copt
  • zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti integrali cu merisoare si nuca:

Untul moale se alifiaza si se amesteca cu zaharul si vanilia. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si pudra de scortisoara si se omogenizeaza. La sfarsit, punem merisoarele si nucile si dam aluatului o forma dreptunghiulara sau rotunda, il imbracam in folie alimentara si-l introducem la congelator pentru 15 minute.


Dupa expirarea timpului, scoatem aluatul si-l taiem in bucati groase de 1-1,5 cm pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.


Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade si coacem timp de 15-20 minute sau pana se rumenesc usor pe margini.


Lasam biscuitii sa se raceasca in tava, deoarece, calzi, sunt foarte fragili si se pot rupe.


Pudram cu zahar si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti integrali cu merisoare si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Nadyne 1

16.11.2016, 06:41

Multumesc pentru aprecieri! Au fost chiar buni. Baiatul i-a devorat. Asa ca trebuie sa fac altii. Sau fursecuri!!!!

merisor 1

16.11.2016, 07:30

Cu merișoare
Buni, buni!

Ancutsa 1

16.11.2016, 13:39

Sanatosi si aromati!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu branza, ciocolata si stafide