Biscuiti integrali cu merisoare si nuca

de Nadyne in Dulciuri, 14 Noi 2016 | 483 vizualizari

 

   Doar cuvinte de lauda la adresa lor: usor de preparat, sanatosi, aromati, fragezi, gustosi...

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt moale,la temperatura camerei
  • 80-100 g zahar brun sau Green Sugar
  • 1 plic extract vanilie Bourbon
  • 300 g faina integrala din grau spelta
  • 100 g merisoare deshidratate
  • 1/2 lingurita pudra scortisoara
  • nuci tocate grosier
  • 1 varf cutit de praf de copt
  • zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti integrali cu merisoare si nuca:

Untul moale se alifiaza si se amesteca cu zaharul si vanilia. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si pudra de scortisoara si se omogenizeaza. La sfarsit, punem merisoarele si nucile si dam aluatului o forma dreptunghiulara sau rotunda, il imbracam in folie alimentara si-l introducem la congelator pentru 15 minute.


Dupa expirarea timpului, scoatem aluatul si-l taiem in bucati groase de 1-1,5 cm pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.


Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade si coacem timp de 15-20 minute sau pana se rumenesc usor pe margini.


Lasam biscuitii sa se raceasca in tava, deoarece, calzi, sunt foarte fragili si se pot rupe.


Pudram cu zahar si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti integrali cu merisoare si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Nadyne 1

16.11.2016, 06:41

Multumesc pentru aprecieri! Au fost chiar buni. Baiatul i-a devorat. Asa ca trebuie sa fac altii. Sau fursecuri!!!!

merisor 1

16.11.2016, 07:30

Cu merișoare
Buni, buni!

ancutsa 1

16.11.2016, 13:39

Sanatosi si aromati!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu iaurt de fructe de padure si gem de cirese amare