Biscuiti integrali cu tarate de ovaz si migdale

de naomy in Dulciuri, 24 Aug 2011 | 5829 vizualizari

 

Am hotarat sa fac acesti biscuiti pentru micul dejun,au multa fibra si putine calori.
150 kcal,pentru 3 biscuti ,suficient pt un mic dejun alaturi de o cafea cu lapte degresat.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr faina integrala
  • 50 gr de tarate de ovaz
  • 50 gr zahar brun
  • 20 lapte praf
  • 70 mil lapte degresat
  • 1 lingura de ulei masline
  • o lingurita de praf de copt.

  .

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti integrali cu tarate de ovaz si migdale:

Punem toate ingredientele uscate intr-un castron, apoi adaugam laptele treptat si amestecam pana se formeaza o pasta vascoasa si lipicioasa. Adaugam migdalele si modelam pasta in forme de bilute pe care le punem intr-o tava plata (tava de la cuptor) tapetata cu hartie. Aplatizam bilutele cu o lingura sau cu degetele, le lasam la cupor intre 10 -15 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti integrali cu tarate de ovaz si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Lau 1

24.08.2011, 21:59

eu vreau si cafea

naomy 1

25.08.2011, 14:38

va multumesc la toti,dragi prieteni

naomy 1

25.08.2011, 14:43

Draga costy e super retata ta ,dar eu am optat pt aceste ingrediente pe care le-am calculat valoric sa nu aiba multe calorii ,vroiam un mic dejun digestiv care sa nu depaseasca 200 kcal in care sa fie inclusa cafeaua si laptele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti cu banane