Biscuiti Linzer (Ochi de pisica)

de La Ancuta in Dulciuri, 1 Dec 2016 | 12513 vizualizari

 

Astazi v-am adus o reteta din caietul mamei mele. In fiecare an, inainte de Craciun, coceam impreuna cu mama acesti biscuiti fragezi si aromati. Acum iata ca a venit randul meu sa coc ochi de pisica pentru piticii mei scumpi. Cu toate ca sunt putin migalosi, va garantez ca toti cei dragi vor fi incantati.

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 120 g zahar
  • 1 ou
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 200 g faina
  • gem acrisor (pentru umplut)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Linzer (Ochi de pisica):

Mixam untul moale impreuna cu zaharul si vanilia pana devine cremos, apoi adaugam oul, iar la final faina. Framantam un aluat nelipicios.

Rupem cate o bucata de aluat pe care o intindem in foaie subtire, pe masa de lucru usor infainata.
Decupam biscuitii, avand grija sa avem numar egal de biscuiti plini si biscuiti cu gaura la mijloc.

Asezam biscuitii in tava si coacem la foc mic, pana devin aurii pe margine. Aveti grija sa nu se arda!

Lasam sa se raceasca iar apoi ii ungem cu gem ii lipim si apoi pudram cu zahar.
Sunt foarte fragezi, iar cu cat stau mai mult, devin tot mai fragezi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Linzer (Ochi de pisica)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri vieneze