Biscuiti marmorati

de Valclaudia in Dulciuri, 15 Sep 2012 | 2718 vizualizari

 

o minunatie de biscuiti, preferatii copiilor mei!

 

INGREDIENTE

Aluatul alb:

  • 250 gr. faina
  • 1 plic praf de budinca
  • 100 gr. zahar
  • 225 gr. unt
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • lingura de coaja rasa de lamaie

Aluatul maro:

  • 200 gr. faina
  • 1 plic praf de budinca
  • 100 gr. zahar
  • 50 gr. cacao
  • 225 gr. unt
  • 1 pliculet zahar vanilat

In plus, nuca de cocos si bombonele colorate pentru decor

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti marmorati:

Aluaturile se prepara separat,amestecand ingredientele de mai sus (manual).

Se tin cca 15 minute la rece.

Pe masa de lucru se impart cele doua aluaturi in 3, vezi foto.

O bucata de aluat deschisa si una inchisa se intind separat, urmand a fi suprapuse una peste alta. Foaia rezultata se imparte in doua si se suprapun din nou cele doua bucati rezultate, in asa fel incat partea deschisa sa fie peste partea inchisa. Apoi se ruleaza si se imbraca in invelis de cocos sau bombonele.

Acelasi lucru se repeta si cu celelalte doua portii de aluat ramase si tinute intre timp la frigider.

Din sulurile formate taiem felii de cca 5mm si le asezam la distanta in tava tapetata cu hartie de copt. Stau la copt o jumatate de ora la foc potrivit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti marmorati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

adry88 1

16.09.2012, 14:25

la favorite cu ea

iri_iri 1

16.09.2012, 21:12

interesanti

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Bombe