Biscuiti nemtesti cu scortisoara

de Tabita _ in Dulciuri, 13 Apr 2013 | 5469 vizualizari

COMENTARII (22)

gaby_gabytza 1

13.04.2013, 10:20

excelenti

marianascarlat 1

13.04.2013, 10:25

Si eu care abia am terminat cafeaua! Ce buni erau cu cafea!

Tabita _ 1

13.04.2013, 10:57

gaby_gabytza

Tabita _ 1

13.04.2013, 10:58

marianascarlat dace te-ai grabit

deyutzky 1

13.04.2013, 11:01

ce harnicuta esti

Bunica 1

13.04.2013, 11:29

Si eu am terminat cafeaua,dar si maine e o zi

Tabita _ 1

13.04.2013, 11:30

Multumesc deyutzky si voi sunteti.

Tabita _ 1

13.04.2013, 12:05

Bine Buni, te astept maine

ionela2682 1

13.04.2013, 13:33

Tabita _ 1

13.04.2013, 13:51

gaby_duceag 1

13.04.2013, 14:00

astia ar placea si copiilor mei.
ps. da' tre' sa-i fac,nu?

Tabita _ 1

13.04.2013, 14:05

Gaby, daca n-ai chef sa faci,ia de aici

gaby_duceag 1

13.04.2013, 14:25


in ultima vreme nu prea mai am chef sa fac nimic
pot sa iau tot...de-aici?))

Tabita _ 1

13.04.2013, 15:07

Ia ca ti-am pastrat, i-am pus intr-o cutie.

botcrina 1

13.04.2013, 15:46

Cred ca sunt foarte gustosi

Tabita _ 1

13.04.2013, 16:12

Da, Crina,sunt deosebiti si aromati

Rocsi 1

13.04.2013, 21:34

Foarte gustosi sunt!

Tabita _ 1

13.04.2013, 22:10

MotanLaOale 1

14.04.2013, 00:13

Tabita _ 1

14.04.2013, 00:49

Motan

Eleva_26 1

14.05.2013, 20:59

Buna ,sunt eleva si e prima data cand incerc sa fac biscuiti.Sunt pentru un concurs de la scoala si sper ca vor iesi foarte gustosi!!

Tabita _ 1

14.05.2013, 21:11

Ma bucur foarte mult ca incerci aceasta reteta. E destul de usor de facut, iar biscuitii sunt deosebiti si aromati si se pastreaza mult timp.
Ai grija sa nu ti se arda ca se fac foarte repede.
Te pup.
Daca ai ceva intrebari, iti stau la dispozitie.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu dulceata