Biscuiti Oreo

de xana in Dulciuri, 14 Iul 2013 | 5636 vizualizari

 

Cum e prima data cand fac, am injumatatit cantitatile si acum imi pare rau ca au iesit foarte buni. Voua va las cantitatile `intregi` :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru biscuiti:
  • 155 gr faina
  • 45 gr cacao neagra(nu am avut si am pus normala)
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 sfert de lingurita praf de copt
  • 1 sfert de lingurita sare
  • 200-250 gr de zahar(in functie de cat de amara e cacaua)
  • 140 gr margarina la temperatura camerei
  • 1 ou
  • Pentru crema:
  • 100 gr margarina sau unt(la temperatura camerei)
  • 240 gr zahar pudra(cred ca merge si mai putin)
  • 10 ml esenta vanilie sau o pastaie de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Oreo:

Am pus cuptorul la incalzit, la 170ºC.

Se amesteca bine faina, cacaua, bicarbonatul, praful de copt, zaharul si sarea. Apoi cu ajutorul mixerului se incorporeaza margarina si apoi oul pana cand se formeaza un aluat mai lipicios. 

Cu ajutorul unei lingurite se ia din aluat si se formeaza bilute(eu le-am facut cam cat o nuca, trebuia mai micute putin) care se pun in tava pe hartie de copt. Eu le-am apasat pe fiecare ca sa le dau forma de biscuiti(am muiat degetul in apa ca sa nu se lipeasca de aluat). Trebuie lasat putin spatiu intre ei.

Se dau la cuptor pentru 9-10 minute.

Intre timp se prepara crema: Margarina se mixeaza cu vanilia pana devine pufoasa si se adaoga treptat zaharul pudra.

Cand biscuiti s-au racit, unim cate 2 biscuiti cu crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Oreo" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Islere