Biscuiti Oreo

de xana in Dulciuri, 14 Iul 2013 | 2949 vizualizari

 

Cum e prima data cand fac, am injumatatit cantitatile si acum imi pare rau ca au iesit foarte buni. Voua va las cantitatile `intregi` :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru biscuiti:
  • 155 gr faina
  • 45 gr cacao neagra(nu am avut si am pus normala)
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 sfert de lingurita praf de copt
  • 1 sfert de lingurita sare
  • 200-250 gr de zahar(in functie de cat de amara e cacaua)
  • 140 gr margarina la temperatura camerei
  • 1 ou
  • Pentru crema:
  • 100 gr margarina sau unt(la temperatura camerei)
  • 240 gr zahar pudra(cred ca merge si mai putin)
  • 10 ml esenta vanilie sau o pastaie de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Oreo:

Am pus cuptorul la incalzit, la 170ºC.


Se amesteca bine faina, cacaua, bicarbonatul, praful de copt, zaharul si sarea. Apoi cu ajutorul mixerului se incorporeaza margarina si apoi oul pana cand se formeaza un aluat mai lipicios.


Cu ajutorul unei lingurite se ia din aluat si se formeaza bilute(eu le-am facut cam cat o nuca, trebuia mai micute putin) care se pun in tava pe hartie de copt. Eu le-am apasat pe fiecare ca sa le dau forma de biscuiti(am muiat degetul in apa ca sa nu se lipeasca de aluat). Trebuie lasat putin spatiu intre ei.


Se dau la cuptor pentru 9-10 minute.


Intre timp se prepara crema: Margarina se mixeaza cu vanilia pana devine pufoasa si se adaoga treptat zaharul pudra.


Cand biscuiti s-au racit, unim cate 2 biscuiti cu crema.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Oreo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

laura_n 1

15.07.2013, 18:02

faini

nilgun 1

21.07.2013, 22:14

buni

simsim82 1

31.03.2014, 11:25

Foarte frumosi!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi (de post) -2-