Biscuiti pentru cafea cu coaja de portocale

de jolygina in Dulciuri, 7 Oct 2010 | 6204 vizualizari

 

foarte buni la cafea

 

INGREDIENTE

  • 250g unt
  • coaja de la o portocala
  • o lingurita scortisoara
  • faina cat cuprinde
  • 2 oua
  • 200g zahar
  • o esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti pentru cafea cu coaja de portocale:

Se freaca untul cu zaharul ,adaugam ouale intregi si amestecam bine pana totul devin ca o spuma ,adaugam scortisoara ,coaja de portocala si esenta de vanilie

dupa ce s-au incorporat toate adaugam treptat faina pana obtinem o coca care se poate intinde ca o foaie

lasam coca la frigider timp de o ora doua,dupa care o scoatem si intindem o foaie din care obtinem biscuiti cu formele pe care le avem ,le dam la copt timp de 25-30 min la foc mic ,ii scoatem si ii pudram cu zahar pudra

sunt foarte buni la cafea !

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti pentru cafea cu coaja de portocale" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Raffaello