Biscuiti pentru Craciun

de Rahela Velicu in Prajituri, 20 Noi 2016 | 2094 vizualizari

COMENTARII (16)

Bucataras Diana 1

20.11.2016, 21:44

Ce frumosi sunt...

deyutzky 1

20.11.2016, 21:46

Deliciosi!

MotanLaOale 1

20.11.2016, 21:46

Rahela Velicu 1

20.11.2016, 21:49

Multumesc mult!

Bya Ralu 1

20.11.2016, 22:03

super!

CameliaR 1

20.11.2016, 22:13

Yamyy!

diaconta 1

20.11.2016, 23:20

Nu putem sa-i mancam acum?

Rahela Velicu 1

21.11.2016, 00:21

mirela0911 1

21.11.2016, 08:20

Ce frumușei sunt!

Ksenya 1

21.11.2016, 09:33

ce faine sunt!

Gherca Daniela 1

21.11.2016, 17:21

Rahela Velicu 1

21.11.2016, 18:56

Multumesc mult!

Rocsi 1

21.11.2016, 20:20

Ce i-ai m-ai decorat tu acolo!

Ancutsa 1

21.11.2016, 21:58

Frumosi si buni!

Rahela Velicu 1

21.11.2016, 22:01

Teo 1

23.11.2016, 21:00

Aratafrumos ,iar umplutura e gustoasa tare!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta creata cu branza sarata
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Banuti cu gem - de post