Biscuiti pentru iepuras

de divainbucatarie in Dulciuri, 22 Apr 2011 | 1956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt,
  • 100 g zahar,
  • coaja rasa de la 1/2 limetta,
  • 1 lingurita suc limetta,
  • 175 g faina
  • 1 galbenus,
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti pentru iepuras:

Mixam untul cu zaharul pana devin ca o crema. Adaugam coaja si sucul de limetta. Incorporam faina, apoi adaugam galbenusul. Amestecam bine pana aluatul devine neted. Facem din el o minge, il invelim in folie de plastic si il lasam la frigider minim 30 de minute. Dupa ce s-a racit intindem o foaie subtire de aluat (pe un blat de lemn pe care am preasarat faina). Aluatul trebuie sa aiba o grosime de aproximativ 2mm.


Decupam iepurasii si ii punem in tava pe hartia de copt. Ii coacem in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 10 minute. Daca nu aveti forme de iepurasi, taiati niste cercuri pe care le alungiti apoi si el faceti sa semene cu un ou. Ii punem sa se raceasca pe un gratar si ii decoram cu nutela.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti pentru iepuras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

adry88 1

31.05.2011, 16:15

tare draguti

divainbucatarie 1

01.06.2011, 14:41

Multumesc!

Bya Ralu 1

27.03.2013, 13:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

                            Cheesecake cu ciocolată la Crock Pot Multicooker Express cu gătire sub presiune

ieri la 16:11

Prajitura rasturnata cu mere

ieri la 15:00

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu rahat