Biscuiti pentru pitici

de Mikiluca in Dulciuri, 11 Mai 2013 | 2291 vizualizari

 

Piticl meu e cam mofturos cand vine vorba de biscuiti,asa ca m-am gandit eu sa fac si in casa poate il atrag :)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt/ margarina
  • 180 gr zahar pudra
  • 1 ou
  • 1 fiola esenta vanilie
  • coaja rasa de lamaie si cui ii place si de portocala
  • 300 gr faina
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti pentru pitici:

Se amesteca untul cu zaharul pudra cu mixerul. Se adauga oul,vanilia,coaja de lamaie si portocala, se mixeaza bine,bine.

Se adauga faina,in care am pus si praful de copt si amestecam cu mana sau lingura de lemn...dar pt mine cea mai buna unelta este mana :) .

Bagam putin coca la frigider,fiindca iese un pic sfaramicioasa, cand ne apucam sa intindem luam putin cate putin din frigi si restul o lasam acolo,pana terminam de facut prima serie si o bagam la cuptor.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt,care in prealabil am dat si pe ea cu putin ulei si faina (tapetat). Se tin 15-20 de min,in functie de cuptorul fiecaruia.

Eu i-am facut in forma de animale cu formele de la plastilina lui fi-miu :D, pe care le-am ornat cu ciocolata si jeleuri :) .

TIPS-URI

1

e bine sa fie facuti cu 1zi-2 inainte sa fie consumati si tinuti in cutie de carton ca sa se mai inmoaie,pt ca ies crocanti la inceput dar stand se vor inmuia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti pentru pitici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

11.12.2013, 21:06

La multi ani!

Bya Ralu 1

11.12.2013, 22:45

la multi ani

mihaelar63 1

11.12.2016, 00:49

Ce faini crocodili !!!
La multi ani !!!!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta cu nuca si rahat