Rulada ciocolatoasa

de geoline in Dulciuri, 26 Feb 2015 | 957 vizualizari

 

Tin sa ii multumesc Timeei pentru reteta aceastei rulade delicioase! Ma tot urmarea gandul sa o fac si in week end am avut timp si am pornit la drum:)) Nu arata ca originalul, dar la gust sigur se aseamana! Si ma gandeam oare merge si cu ciocolata alba?

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • o lingurita praf de copt
  • Crema
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 3 linguri zahar
  • 100 g ciocolata Milka cu alune
  • 100 g ciocolata neagra
  • Glazura
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 3 linguri lapte
  • o lingura unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada ciocolatoasa:

Se pregateste crema, se pune smantana pe foc pana fierbe, apoi se adauga ciocolata. Se amesteca pana se topeste ciocolata. Se lasa la racit apoi se pune in frigider pana pregatim blatul.


Pentru blat, mixam albusurile cu un praf de sare si cu zaharul. Adaugam apoi galbenusurile unul cate unul si mixam incontinuare. La final punem faina amestecata cu praful de copt. Turnam compozitia in tava de la cuptor pe care o tapetam cu foaie de cpot si coacem blatul pt 25 minute. Cand blatul este copt il punem cu tot cu hartie pe un prosop de bucatarie umezit si rulam. Il lasam la racit, intre timp scoatem crema din frigider si o mixam. Desfacem blatul ii indepartam hartia de copt si intindem crema uniform apoi rulam din nou si mai lasam rulada in prosop timp de o jumatate de ora.


Pentru glazura topim cele 3 ingrediente pe baie de aburi apoi turnam peste rulada. Se lasa la rece. Este mai buna a 2 a zi!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada ciocolatoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

26.02.2015, 22:02

Super!

geoline 1

26.02.2015, 22:52

Bya Ralu 1

27.02.2015, 19:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu Nutella si mascarpone-reteta nr. 150