Biscuiti spritati

de Alexandra Elena in Dulciuri, 26 Dec 2013 | 15989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g untura
  • 500 g faina
  • 100 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 3 oua
  • coaja rasa de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti spritati:

 Amestecam faina cu praful de corp si zaharul, adaugam untura, ouale, aromele si framantam aluatul, trebuie sa fie moale , dar nelipicios. Fixam formele speciale pentru biscuiti pe masina de tocat si facem biscuitii, de diferite forme si marimi.

Asezam biscuitii pe hartie de copt si coacem in cuptorul preincalzit 15- 20 de minute, pana cand se rumenesc putin pe partea de jos. Dupa ce ii scoatem din cuptor ii pudram cu zahar. Se pot da si prin ciocolata topita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spritati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Biscuiti spritati-0
Biscuiti spritati-1
Biscuiti spritati-2
Biscuiti spritati-3

COMENTARII (20)

Alexandra Elena

Alexandra Elena 1

27.12.2013, 15:35

multumesc pentru aprecieri

Alexandra Burz

Alexandra Burz 1

21.01.2014, 00:40

printre preferatii mei

-Licurici-

-Licurici- 1

29.06.2015, 07:48

tare buni sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!