Biscuiti suedezi spritati

de RuxyRux in Prajituri, 29 Dec 2010 | 6076 vizualizari

 

Foarte populari de Craciun nu numai in Scandinavia ci si in America de N...cu gust delicios de vanilie acesti biscuiti se topesc in gura, ii putem face in diverse forme cu nuci, cu rahat, cu bombonele...

 

INGREDIENTE

  • 227 gr unt nesarat la temperatura camerei
  • 100 gr zahar
  • 1 ou
  • o lingurita si jumatate esenta vanilie
  • 295 gr faina
  • un praf sare
  • rahat, nuci bombonele ce dorim...
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti suedezi spritati:

Puneti untul impreuna cu zaharul pentru 2-3 minute la mixer pana devine spumos. Adaugati oul si apoi vanilia....mixati cateva minute, apoi pe viteza mica a mixerului puneti incet si faina in compozitie.


Cu spritul de prajituri dati forma biscuitilor si in mijloc presati rahatul( nucile, sau bombonelele)


Coaceti biscuitii pentru 6-9 min la 177 grade( 180).


Transferati-i pe un gratar sa se raceasca.

Puteti pastra biscuitii o saptamana la temperatura camerei si la congelator cateva luni.


Deliciosi!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti suedezi spritati" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

RuxyRux 1

05.01.2011, 16:47

Si daca nu mai am...pentru tine pun de o tava imensaaaaa....Ligiutza dulce

elena1988 1

12.01.2011, 13:28

maine ma apuc sa fac biscuitei dastia

Krystyan Trendy 1

20.12.2013, 20:20

grozavi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti spritati