Briose cu cirese

de aziz in Prajituri, 22 Iul 2011 | 1923 vizualizari

 

Reteata asta delicioasa apartine Laurei Sava dupa cum zicea ,,alinutza,,de pe Bucataras si eu am crezut-o pe cuvint si zisei ca n-ar fi rau sa vedem cat de buna e...si uitati ce iesi ...

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt la temperatura camerei
  • 125 gr zahar
  • 3 oua
  • 180 gr faina alba
  • 70 gr amidon
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 praf sare
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • 1-2 linguri lapte
  • cirese sau orice alt fruct
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cirese:

Amestecam zaharul cu untul pina obtinem o crema pufoasa. Adaugam pe rand ouale si amestecam dupa fiecare pana se incorporeaza in crema. Ingredientele uscate se amesteca intr-un castron separat si apoi incorporam usor pina obtinem o crema consistenta. Asezam in tava de briose hartiutele speciale si cu o lingura punem crema in fiecare pana la jumatatea cosuletelor. Deasupra se aseaza cate o cireasa sau alt fruct si dam la cuptorul preincalzit pentru 30-35 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

aziz 1

26.07.2011, 13:16

horia

lilik 1

26.07.2011, 13:25

arunca si la mine una

aziz 1

26.07.2011, 13:28

lilik prinde,prinde prinde

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu gutui
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Briose cu budinca de vanilie