Biscuiti umpluti cu ciocolata

de Giana in Dulciuri, 5 Noi 2013 | 3003 vizualizari

 

Am facut acesti biscuiti in mare graba de aceea aspectul lor nu este prea comercial. Insa va asigur ca au un gust satisfacator.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 200 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 1 galbenus de ou
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 600 g faina
  • Pentru umplutura:
  • 100 ml frisca lichida
  • 120 g ciocolata de menaj
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti umpluti cu ciocolata:

Incalzim frisca lichida, adaugam ciocolata taiata in cubulete mici si amestecam pana se topeste. Dupa ce s-a omogenizat crema de ciocolata o introducem in frigider si o lasam sa se raceasca pana se intareste. Daca sta crema in frigider 3-4 ore ne va fi mai usor sa umplem biscuitii cu ea.


Pentru aluat untul trebuie sa fie moale. Mixam untul cu zaharul pudra pana obtinem o compozitie spumoasa. Adaugam galbenusul de ou si mixam in continuare. La sfarsit adaugam zaharul vanilat, 400 g de faina si framantam. Cele 200 g de faina ramase le adaugam treptat in functie de cata faina avem nevoie. Aluatul trebuie sa fie moale dar nelipicios, daca mai este nevoie mai putem adauga faina pana il aducem la consistenta potrivita. Invelim aluatul cu folie de plastic si il bagam la frigider pentru 30 de minute.


Dupa ce scoatem aluatul din frigider, facem bilute le scobim cu ajutorul degetelor si punem in fiecare gol obtinut cate o lingurita de ciocolata. Lipim marginile si inchidem bine bilutele ca sa nu curga ciocolata cand introducem biscuitii in cuptor. Aici eu m-am grabit putin si nu am avut rabdare sa-i impaturesc cum trebuia de aceea la unii biscuiti le-a curs putin din ciocolata.


Asezam biscuitii pe o tava tapetata cu hartie de copt si introducem tava in cuptorul incins la 180 grade C. Biscuitii vor fi gata in aproximativ 20 de minute. Insa e bine sa-i verificati, cand devin rozalii dedesubt puteti sa-i scoateti din cuptor.


Se pudreaza cu zahar pudra si sunt gata sa fie mancati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti umpluti cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

05.11.2013, 20:23

Deliciosi mai sunt

_Alina_ 1

06.11.2013, 08:20

Rontai si eu vreo doi.

Giana 1

06.11.2013, 08:25

Serviti va rog

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta creata dobrogeana