Bitter suedez

de Ligia Bxl in Bauturi, 5 Oct 2011 | 4205 vizualizari

 

este foarte bun pentru vindecarea multor boli,http://www.terapiinaturiste.ro/preparate-bitter-suedez-recomandari.php,ptr ca e foarte scump eu il prepar in casa ,se face foarte repede si tare simplu

 

INGREDIENTE

  • amestec suedez 80gr(plante)
  • 1,5 l de alcool de cereale de 38°-40°
  • extract de aloe (se afla in cutia de amestec suedez)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bitter suedez:

Se pun 80gr de plante intr-un vas de sticla sau de ceramica cu capacitatea de 2l,se toarna 1,5-1,7l alcool de cereale de 38°-40° peste amestec.Vasul se acopera si se lasa la soare sau la loc caldut 14 zile,timp in care se agita continutul de 2-3 ori pe zi.Dupa aceasta etapa se strecoara,se adauga extractul de aloe si se pune in sticlute brune si se pastreaza la frigider.Amestecul suedez(plantele si aloe)se gasesc la Plafar.Se pune cate o lingura sau o lingurita in apa,suc sau ceai,chiar si cafea :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bitter suedez" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (27)

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

07.10.2011, 16:18

alinutzika,miuta multumesc

tanyapatap

tanyapatap 1

18.10.2011, 13:03

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

20.10.2011, 16:14

Taniutza

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!