Black Mini-Pavlova

de _Alina_ in Prajituri, 25 Iun 2012 | 2322 vizualizari

 

Dupa ce am facut inghetata am ramas cu cateva albusuri. Am decis sa fac o Pavlova, dar putin diferita de cea clasica. Rezultatul a fost uimitor!

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 6 albusuri
  • 1 1/2 cana zahar brun pudra
  • 1 1/2 lg cu varf amidon
  • 1 lgt zeama de lamaie
  • 1 praf de sare
  • Umplutura
  • 350 g branza din iaurt de casa
  • 4 lgt sirop de soc
  • 2 1/2 lgt miere de salcam
  • 3 piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Black Mini-Pavlova:

1. Bateti albusurile spuma cu un praf de sare!


2. Adaugati zaharul pudra treptat (cate 1 lg) si bateti pana se topeste.


3. Cerneti amidonul si incorporati-l in compozitie.


4. Puneti si zeama de lamaie si amestecati.


5. Pe o hartie de copt trasati cercuri cu diametrul de 7 cm. Puneti hartia in tava de copt fata desenata in jos.


6. Puneti compozitia intr-un posh, formam baza fiecarei bezele, dupa care formam bordura.


7. Dati tava in cuptorul preincalzit la 120-140 °C timp de 40 min. Opriti focul si mai lasati tava in cuptor 30 min.



Pentru umplutura amestecati branzica cu mierea si siropul de soc.


Asamblare:


1. Cojiti piersicile si taiati-le cubulete.


2. Puneti in fiecare bezea cate 1/2 de piersica.


3. Puneti crema de branza intr-un posh si puneti deasupra piersicilor.


4. Pentru decor puneti cate o cireasa.


Pofta Buna!



 

TIPS-URI

1

Din compozitia de mai sus pot iesi 8-10 mini- blaturi, sau 6 mai mici si unul cu diam de 20 cm

Daca ti-a placut reteta noastra "Black Mini-Pavlova" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

iri_iri 1

25.06.2012, 20:35

arata super

Sim0na 1

25.06.2012, 22:39

Mmm... cum arata...

Sidy 1

26.06.2012, 09:02

Asa ceva nu se poate refuza niciodata !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura zi si noapte