Blat de tort pandişpan

de diaconta in Dulciuri, 2 Sep 2014 | 24342 vizualizari

COMENTARII (37)

Andreea Baraboi 1

03.09.2014, 17:28

si pt tava de 26 cm , cate ingrediente folosesc ???

alilianaa 1

03.09.2014, 18:20

Am salvat si eu reteta la favorite...minunat!

Lavinia 1

03.09.2014, 18:22

Andreea,eu in tava de 26 cm fac din 6 oua medii

alilianaa 1

03.09.2014, 18:22

Si eu am mai experimentat mixatul oualelor intregi, din lipsa de timp...nu e nicio greseala, e chiar foarte bine, deci, asa cum spuneam,reteta la, Dia, e super..

Lavinia 1

03.09.2014, 18:22

minunat blatul acesta

diaconta 1

03.09.2014, 20:07

Andreea Catalina,asa cum a spus si Lavinia,in tava de 26 cm,sunt suficiente 6 oua.
In cea de 28 cm am facut din 6 sau din 7 oua,in functie de cat de inalt l-am vrut,iar in cea de 20 cm am facut din 3,4 sau 5 oua.
De asemenea am folosit tava dreptunghiulara de 38x23 cm si am folosit 7 oua.
Daca mixezi suficient,vei obtine destul de multa compozitie.
Sper ca ti-am fost de folos

diaconta 1

03.09.2014, 20:08

Liliana,sa stii ca iese foarte bine si nu ne rapeste nici prea mult timp

Andreea Baraboi 1

04.09.2014, 17:10

Multumesc , chiar sa sti ca mi-ai fost de folos deoarece pregatesc un tort de Sf, Maria. Multumesc si o zi placuta !

diaconta 1

04.09.2014, 17:44

Cu mare drag Andreea Catalina poate mai gasesti si alte idei interesante printre retetele mele.
Zi frumoasa

- Andreea - 1

09.09.2014, 14:45

Cat e de pufos !!!

Ligia Bxl 1

10.11.2014, 21:17

minunat

diaconta 1

10.11.2014, 23:26

Ligia,multumesc
E usor de pregatit si iese bine intotdeauna.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Blat de tort cu cacao