Blat tort

de Mikyy89 in Dulciuri, 4 Apr 2015 | 406 vizualizari

 

INGREDIENTE

8 oua

320 gr zahar

13 linguri apa rece

400 gr faina

Un varf lingurita sare de lamaie

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat tort:

Se separa oualele.

Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa.

Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr).

Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca cu lingura de lemn.

Se da la cuptor, la 180 gr. C in jur de 20-30 min. (depinde de cuptor).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Blat tort" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!