Bombitze Steaua:)

de Ubulika in Dulciuri, 11 Dec 2010 | 2849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 biscuiti populari
  • 100ml apa
  • 300g zahar
  • 50g cacao
  • 100g unt
  • 1 lamaie
  • 1 fiola esenta rom
  • cocos colorat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bombitze Steaua:):

Se toaca biscuitii..Se pune la fiert apa cu zaharul si cacaoa,iar dupa ce s-a topit zaharul,se stinge focul , se adauga untul si coaja rasa de lamaie.Se amesteca biscuitii cu siropul si cu esenta pana ce se omogenizeaza.Se fac bombite si se tavalesc prin cocos:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bombitze Steaua:)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Ubulika 1

12.12.2010, 20:48

MotanLaOale 1

13.12.2010, 10:14

ionix 1

13.12.2010, 10:29

haide Steaua!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert rulouri fragede cu mac
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Soricei de ciocolata