Bomboane a la Miha

de Miha in Dulciuri, 11 Ian 2010 | 9318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra
  • 100 g nuca de cocos
  • 200 g unt
  • 3 linguri frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane a la Miha:

Amestecam la robotul de bucatarie laptele praf cu zaharul pudra,nuca de cocos,untul moale si la sfarsit frisca lichida.


Daca iese prea vascoasa compozitia,mai puteti adauga 1-2 linguri frisca lichida.




Se modeleaza bilute,pe care le tavalim prin nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane a la Miha" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

30.11.2011, 19:44

Chiar nemaipomenite cum sa mai cumperi cand poti sa le prepari si ai asa o reteta minunata!

Zambareata 1

30.11.2011, 20:33

gata si raffaello....abia astept sa le manac ast asteapta in frigider miha

Zambareata 1

30.11.2011, 20:35

ruxyyyyy scumpa te astept sa iti dau...tocmai le-am terminat de facut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rulouri cu crema de vanilie
  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

  • 28

    J

RETETA RECOMANDATA
RAFAELLO