Biscuiti mari pentru inghetata

de RuxyRux in Dulciuri, 28 Iun 2016 | 559 vizualizari

 

Pentru sandvisuri cu inghetata deliiiiiiicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 350 gr. faina patiserie
  • 1 ou mare si un galbenus
  • 250 gr unt( gras. 82%)
  • 1 lingura ulei de cocos
  • vanilie
  • un praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • faina pentru infainat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti mari pentru inghetata:

Din aceasta cantitate au iesit doua tavi de biscuiti mari.


Untul rece, taiat bucati, faina, praful de sare, cel de copt, vanilia, oul si galbenusul se pun intr-un vas si se framanta aluatul. Rezultatul este usor lipicios, dar asa trebuie sa fie, nu va speriati. Puneti aluatul la congelator 8 minute, pana se preincalzeste cuptorul.


Am tapetat tava cuptorului cu foaie de copt, cu mana infainata am facut biscuitii apoi i-am asezat la distanta unuii de altii( mai cresc). Am aplatizat fiecare bucata in parte si am trasat un model( am folosit lingurita speciala de miere).


Am copt biscuitii la 180 de grade timp de 12 minute.


Lasam biscuitii la racit si numai atunci ii desprindem usor cu atentie cu o paleta...sunt fragili cat sunt calzi.


Eu i-am umplut cu inghetata...yummmyyyyy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti mari pentru inghetata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

29.06.2016, 18:55

Multumesc Daniela!

MotanLaOale 1

30.06.2016, 10:57

buni buni

RuxyRux 1

05.08.2016, 22:26

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Clatite pufoase cu branza si miere