Cheescake

de JulyCris in Dulciuri, 22 Mar 2014 | 1649 vizualizari

 

N-am cuvinte! Pt cine adora branza dulce,e minunat!

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 300 gr biscuiti Petite Beure
  • 1 pachet unt
  • Crema
  • 600 gr branza de vaci
  • 250 gr smantana
  • 100 ml frisca
  • 3 oua
  • esenta de vanilie
  • 250 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheescake:

Am vazut reteta aici.Mi-am zis,gata,"o fur." Si asa am facut. Fie-mea,dupa ce a mancat a zis.."E geniala! Intra la favorite!"


Blat


Biscuitii ii maruntim la robot.Peste ei adaugam untul topit.Amestecam si punem compozitia formata intr-o tava cu pereti detasabili tapetata cu hartie de copt. Aplatizam putin.Punem biscuiti inclusiv pe peretii tavii.Bagam la frigider pana ne ocupam de crema.


Crema


Branza de vaci o mixam cu zaharul.Adaugam smantana si mixam bine. Punem ouale unul cate unul,amestecand cu o lingura,iar la final adaugam frisca batuta si esenta de vanilie si continuam amestecarea pana la omogenizarea totala.Turnam crema peste blatul de biscuiti si dam la cuptorul preincalzit pt o ra la foc mic.Se lasa la racit,se orneaza dupa preferinte si se baga la frigider.


Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheescake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

laura_n 1

23.03.2014, 11:46

grozav! poti folosi chiar mai putin unt pt blat, iesi mai avantajos )

JulyCris 1

23.03.2014, 14:58

Laura,sa stii ca mie mi s-a parut putin 1 pachet de unt. Nu s-au acoperit biscuitii. Au ramas destul de faramiciosi. Bine,nici n-am mai facut vreodata(decat unul la rece care a fost esec total ) si am crezut ca asa trebuie sa fie.Am mers exact pe reteta. Oricum,data viitoare tot cu un pachet fac.

MIUTA 1

28.03.2014, 12:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu banane si ciocolata

ieri la 23:01

Buturuga de Craciun

de RuxyRux 9

ieri la 22:01

Turtițe cu magiun, la tigaia grill

de RODIMUR 5

ieri la 21:45

Tort cu fructe uscate si turron

de Lau 9

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Brownie bottom cheescake