Cheescake

de JulyCris in Dulciuri, 22 Mar 2014 | 1179 vizualizari

 

N-am cuvinte! Pt cine adora branza dulce,e minunat!

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 300 gr biscuiti Petite Beure
  • 1 pachet unt
  • Crema
  • 600 gr branza de vaci
  • 250 gr smantana
  • 100 ml frisca
  • 3 oua
  • esenta de vanilie
  • 250 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheescake:

Am vazut reteta aici.Mi-am zis,gata,"o fur." Si asa am facut. Fie-mea,dupa ce a mancat a zis.."E geniala! Intra la favorite!"


Blat


Biscuitii ii maruntim la robot.Peste ei adaugam untul topit.Amestecam si punem compozitia formata intr-o tava cu pereti detasabili tapetata cu hartie de copt. Aplatizam putin.Punem biscuiti inclusiv pe peretii tavii.Bagam la frigider pana ne ocupam de crema.


Crema


Branza de vaci o mixam cu zaharul.Adaugam smantana si mixam bine. Punem ouale unul cate unul,amestecand cu o lingura,iar la final adaugam frisca batuta si esenta de vanilie si continuam amestecarea pana la omogenizarea totala.Turnam crema peste blatul de biscuiti si dam la cuptorul preincalzit pt o ra la foc mic.Se lasa la racit,se orneaza dupa preferinte si se baga la frigider.


Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheescake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

laura_n 1

23.03.2014, 11:46

grozav! poti folosi chiar mai putin unt pt blat, iesi mai avantajos )

JulyCris 1

23.03.2014, 14:58

Laura,sa stii ca mie mi s-a parut putin 1 pachet de unt. Nu s-au acoperit biscuitii. Au ramas destul de faramiciosi. Bine,nici n-am mai facut vreodata(decat unul la rece care a fost esec total ) si am crezut ca asa trebuie sa fie.Am mers exact pe reteta. Oricum,data viitoare tot cu un pachet fac.

MIUTA 1

28.03.2014, 12:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Brownie bottom cheescake