Prajitura cu gris (fara oua)

de deyutzky in Dulciuri, 9 Aug 2015 | 4153 vizualizari

 

Reteta am vazut-o pe site-ul lalena.ro si mi-a placut tare mult.

 

INGREDIENTE

  • Pentru o tava cu diametrul de 22cm:
  • cca.150 g fructe(cirese si cateva capsuni am avut eu)-puteti pune si mai multe.
  • 1 pahar de gris (de 250 ml)
  • 1 pahar de faina
  • 1 pahar de zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 1/2 pahar de ulei
  • 1 pahar de lapte batut/kefir
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gris (fara oua):

Intr-un bol amestecam toate ingredientele uscate: grisul, faina, zaharul si praful de copt.


Apoi adaugam uleiul si amestecam bine cu o lingura sau cu un tel.


Adaugam iaurtul si amestecam bine de tot, sa nu ramana cocoloase.


Tapetam o tava cu hartie de copt, adaugam fructele spalate si curatate de samburi, iar peste fructe turnam aluatul si il intindem bine pe toata suprafata.


Dam tava la cuptor la foc mediu pentru aprox. 30-35 de minute. Eu am lasat-o aprox.20 de minute la foc mediu, apoi inca aprox.20 la foc mediu-mic, dar nu foarte mic.


O verificati cu o scobitoare, iar daca vi se pare ca nu este gata, o mai lasati cateva minute.


Dupa ce o scoatem din cuptor, o lasam la racit apoi o servim.


Rezultatul este unul pufos si absolut delicios!


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gris (fara oua)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

10.08.2015, 20:49

Vreau o bucatica!

mirela0911 1

11.08.2015, 14:58

Buna de tot!

RuxyRux 1

12.08.2015, 19:44

Ce deliciu Dey drag!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de șuncă, umplute cu salată boeuf

de RODIMUR 5

ieri la 21:16

Mancare de legume cu linte

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty 5

ieri la 19:12

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Felii Pariziene