Cheesecake pufos

de deyutzky in Prajituri, 16 Mar 2014 | 4046 vizualizari

 

O prajitura pe care eu o ador! Daca si voua va place va invit s-o devoram impreuna:D

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 300 g biscuiti Petit Beurre
  • 200 g unt
  • Crema de branza:
  • 600 g branza proaspata de vaci
  • 250 g smantana
  • 100 ml frisca lichida
  • aprox 250-300 g zahar(sau dupa gust)
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake pufos:

Blat:


Maruntim foarte fin biscuitii (eu i-am maruntit la robot) peste care adaugam untul topit si amestecam bine.


Tapetam o tava rotunda(a mea are diametrul de 26 cm) cu hartie de copt si distribuim biscuitii pe toata suprafata tavii. Eu nu am aplatizat biscuitii decat foarte putin, asta pentru a patrunde in ei din umezeala cremei. Imbracam si peretii tavii cu biscuiti si dam tava la frigider aprox 10 minute pana cand ne ocupam de crema.


Crema:


Mixam branza de vaci cu zaharul, adaugam smantana si mixam bine.


Punem ouale unul cate unul si amestecam cu un tel de data aceasta, iar la sfarsit adaugam frisca, esenta si zeama de lamaie si amestecam pana la omogenizare.


Turnam crema peste blat si dam tava la cuptorul preincalzit pentru 1 ora, la foc mic.


Cand crema este legata se inchide focul si se lasa la racit in cuptor apoi se pastreaza la frigider.


Se consuma rece.


Se orneaza dupa plac, eu am ornat cu mure si menta.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake pufos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

anca_rm 1

17.03.2014, 10:36

vai um arata , si cat de bun trebuie sa fie

deyutzky 1

17.03.2014, 15:31

va multumesc tuturor

JulyCris 1

19.03.2014, 19:35

Cred ca e foarte buna! Am s-o incerc si eu.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza dulce si iaurt