Inghetata de capsuni / banane

de ala_oancea in Dulciuri, 1 Iun 2009 | 5007 vizualizari

 

Pentru zile calduroase ....

 

INGREDIENTE

  • Inghetata de banane:
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 ml lapte
  • 3 banane
  • zahar praf
  • Inghetata de capsuni:
  • 200 ml frisca lichida
  • 300 gr capsuni
  • 175 gr iaurt
  • zahar praf
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni / banane:

Se bate frisca lichida si se adauga capsunii mixati bine, bine cu iaurtul. Se adauga si zahar praf dupa gust. Delicios ! O parte din spuma am papat-o asa, n-am mai pus-o la congelator.


Se mixeaza bine bananele cu laptele pana obtinem un piure si se amesteca apoi cu frisca lichida batuta. Se adauga zahar praf dupa gust. Super cremoasa !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni / banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Oana 1

01.06.2009, 15:42

Iamiiii!

ANCA 1

01.06.2009, 21:34

nu am facut inghe niciodata!...as incerca variantele astea, iese la fel de pufoasa ca cea din comert?..nu se pun oua?..

ala_oancea 1

02.06.2009, 10:19

Nu iese ca si aia cumparata, dar totusi este foarte buna si nici nu contine nu stiu ce E-uri ascunse. Si eu am facut anul asta pentru prima data si am incercat doar retete cu frisca lichida. Am mai facut una cu cacao in care am pus si 2 oua. Si aia a fost foarte buna si cremoasa. Am zis ca nu mai cumpar pentru acasa, ci o sa fac doar eu. Am sa incerc si alte retete si o sa le postez.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Cupola de inghetata cu fructe si bezea