Inghetata de capsuni / banane

de ala_oancea in Dulciuri, 1 Iun 2009 | 5213 vizualizari

 

Pentru zile calduroase ....

 

INGREDIENTE

  • Inghetata de banane:
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 ml lapte
  • 3 banane
  • zahar praf
  • Inghetata de capsuni:
  • 200 ml frisca lichida
  • 300 gr capsuni
  • 175 gr iaurt
  • zahar praf
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni / banane:

Se bate frisca lichida si se adauga capsunii mixati bine, bine cu iaurtul. Se adauga si zahar praf dupa gust. Delicios ! O parte din spuma am papat-o asa, n-am mai pus-o la congelator.


Se mixeaza bine bananele cu laptele pana obtinem un piure si se amesteca apoi cu frisca lichida batuta. Se adauga zahar praf dupa gust. Super cremoasa !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni / banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Oana 1

01.06.2009, 15:42

Iamiiii!

ANCA 1

01.06.2009, 21:34

nu am facut inghe niciodata!...as incerca variantele astea, iese la fel de pufoasa ca cea din comert?..nu se pun oua?..

ala_oancea 1

02.06.2009, 10:19

Nu iese ca si aia cumparata, dar totusi este foarte buna si nici nu contine nu stiu ce E-uri ascunse. Si eu am facut anul asta pentru prima data si am incercat doar retete cu frisca lichida. Am mai facut una cu cacao in care am pus si 2 oua. Si aia a fost foarte buna si cremoasa. Am zis ca nu mai cumpar pentru acasa, ci o sa fac doar eu. Am sa incerc si alte retete si o sa le postez.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

O pizza de te lingi pe degete
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort multumire