Inghetata de capsuni / banane

de ala_oancea in Dulciuri, 1 Iun 2009 | 4810 vizualizari

 

Pentru zile calduroase ....

 

INGREDIENTE

  • Inghetata de banane:
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 ml lapte
  • 3 banane
  • zahar praf
  • Inghetata de capsuni:
  • 200 ml frisca lichida
  • 300 gr capsuni
  • 175 gr iaurt
  • zahar praf
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni / banane:

Se bate frisca lichida si se adauga capsunii mixati bine, bine cu iaurtul. Se adauga si zahar praf dupa gust. Delicios ! O parte din spuma am papat-o asa, n-am mai pus-o la congelator.

Se mixeaza bine bananele cu laptele pana obtinem un piure si se amesteca apoi cu frisca lichida batuta. Se adauga zahar praf dupa gust. Super cremoasa !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni / banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Oana 1

01.06.2009, 15:42

Iamiiii!

ANCA 1

01.06.2009, 21:34

nu am facut inghe niciodata!...as incerca variantele astea, iese la fel de pufoasa ca cea din comert?..nu se pun oua?..

ala_oancea 1

02.06.2009, 10:19

Nu iese ca si aia cumparata, dar totusi este foarte buna si nici nu contine nu stiu ce E-uri ascunse. Si eu am facut anul asta pentru prima data si am incercat doar retete cu frisca lichida. Am mai facut una cu cacao in care am pus si 2 oua. Si aia a fost foarte buna si cremoasa. Am zis ca nu mai cumpar pentru acasa, ci o sa fac doar eu. Am sa incerc si alte retete si o sa le postez.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

7630 puncte

Rocsi

7550 puncte

anca_rm

7200 puncte

oanapl

6290 puncte

Valclaudia

6150 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!