Bomboane cu flori de salcam

de ella49 in Prajituri, 29 Mai 2011 | 2043 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri de zahar
  • flori de salcam
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura ulei
  • cocos
Portii: 9
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane cu flori de salcam:

Se pune zaharul intr-o cratita mai mica sa se caramelizeze.Se mai amesteca din cand in cand.

Apoi se adauga florile,si se amesteca timp de 1 minut.

Se adauga si faina ,si se amesteca.Apoi si uleiul si se mai amesteca 1 minut.

Se ia de pe foc si compozitia se pune pe un tocator udat in prealabil cu apa.Se lasa 3-4 minute sa se mai raceasca.

Se formeaza cu mana bilute mici si se dau prin cocos.

Pofta buna!!!

 

 

COMENTARII (12)

divainbucatarie

divainbucatarie 1

30.05.2011, 09:23

ionela2682

ionela2682 1

30.05.2011, 09:34

lili

lili 1

30.05.2011, 09:54

interesant!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!