Bomboane din biscuiti

de adry88 in Dulciuri, 23 Aug 2011 | 5731 vizualizari

 

reteta preluata de la gugugh,cu mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti
  • 150 g zahar
  • 200 g rahat
  • 200 ml apa
  • 100 g stafide
  • 200 g unt
  • 3 linguri cacao
  • esenta de rom
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane din biscuiti:

Apa, zaharul si cacaoa se fierb, apoi se adauaga rahatul, stafidele si untul. Se amesteca bine

Dupa cateva clocote se ia de pe foc si se aduaga esenta de rom, biscuitii dati prin masina. Se amesteca bine de tot pentru ca biscuiti sa absoarba o parte din compozitia lichida

Se formeaza bilute si se trec prin nuca de cocos. Se da la rece 2 ore dupa care se poate servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane din biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura turnata cu branza si afine

de oanapl 7

pe 02.03 la 17:14

Tort cu zmeura , banane si 50 de Primaveri

pe 01.03 la 13:59

PRAJITURA MIMOZA

pe 29.02 la 10:38

BRIOSE SARATE

pe 29.02 la 10:23

Pulpe de pui barbeque la cuptor

de Rocsi 9

pe 28.02 la 20:14

TOP
utilizatori

mirela0911

4534 puncte

oanapl

2156 puncte

Constelatialeu

1856 puncte

Panacris

1657 puncte

Catalina L

1596 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Raffaello