Bomboane Rafaello

de anca_rm in Prajituri, 20 Dec 2013 | 7025 vizualizari

 

Sunt bune , simple si aratoase .

 

INGREDIENTE

  • 300 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g unt moale
  • 250 g nuca de cocos + 50 g pentru tavalit bomboanele
  • Pentru umplut migdale , nuci, stafide , alune sau ce doriti
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rafaello:


Toate ingredientele le framantam bine intr-un bol, cu mana de preferinta dar se poate si cu o lingura de lemn .


Cand obtinem un aluat omogen si dens , punem la frigider cam 2 ore .


Din aluatul acesta formam bomboanele , luam aluat cu o lingurita –in acest fel vom avea cam aceiasi marime la bomboane .


In mijlocul fiecarei bomboane punem cate o migdala, alune etc. si le mai formam putin cu mainile.


Fiecare bomboana o rostogolim in nuca de cocos.


Se pastreaza intr-o cutie, caserola la frigider.




 

TIPS-URI

1

puteti pune in ele ce doriti sau se pot lasa si asa

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Rocsi 1

20.12.2013, 21:07

Ce mult imi plac

Alexandra Elena 1

20.12.2013, 21:12

xana 1

20.12.2013, 22:04

yammm!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!