Bomboane Raffaello

de ccrisstiana in Dulciuri, 10 Ian 2012 | 5245 vizualizari

 

prima mea reteta:D!sper sa va placa...:)

 

INGREDIENTE

  • 300 gr lapte praf
  • 120 gr zahar pudra
  • 170 gr nuca de cocos
  • 120 gr unt
  • 12 gr zahar vanilat(un pliculet jumate)
  • 1 lingura cu varf smantana
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Se pune untul pe o farfurie pentru a se inmuia si se lasa cateva ore sau se lasa peste noapte. In caz ca doriti sa faceti reteta mai rapid puteti sa-l puneti pe o farfurie si apoi in cuptorul cu microunde. Dupa ce s-a inmuiat untul se amesteca cu smantana. Dupa ce s-a obtinut o pasta se adauga zaharul vanilat si cel pudra si se amesteca din nou. Se adauga laptele praf si 100 gr nuca de cocos si se amesteca. Se va obtine o compozitie destul de groasa.

Se ia cate o bucatica din aceasta compozitie si se face cate o bila, dupa care se roteste prin restul cocosului ramas si se aseaza pe o farfurie. La fel se procedeaza pana se termina compozitia. In caz ca Raffaello au iesit putin moi se pun la frigider pentru 1-2 ore pana se intaresc.

Pofta buna:)!

TIPS-URI

1

pentru un aspect mai diferit se pot presara la final niste ornamente de ciocolata de la dr.oetker(la fel am facut si eu)

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura daneza - DRØMMEKAGE