Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
prima mea reteta:D!sper sa va placa...:)
Se pune untul pe o farfurie pentru a se inmuia si se lasa cateva ore sau se lasa peste noapte. In caz ca doriti sa faceti reteta mai rapid puteti sa-l puneti pe o farfurie si apoi in cuptorul cu microunde. Dupa ce s-a inmuiat untul se amesteca cu smantana. Dupa ce s-a obtinut o pasta se adauga zaharul vanilat si cel pudra si se amesteca din nou. Se adauga laptele praf si 100 gr nuca de cocos si se amesteca. Se va obtine o compozitie destul de groasa.
Se ia cate o bucatica din aceasta compozitie si se face cate o bila, dupa care se roteste prin restul cocosului ramas si se aseaza pe o farfurie. La fel se procedeaza pana se termina compozitia. In caz ca Raffaello au iesit putin moi se pun la frigider pentru 1-2 ore pana se intaresc.
Pofta buna:)!
1
pentru un aspect mai diferit se pot presara la final niste ornamente de ciocolata de la dr.oetker(la fel am facut si eu)
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult