Cheescake cu visine

de Panacris in Dulciuri, 5 Ian 2013 | 1329 vizualizari

 

Tot din ciclul nimic nu se arunca ci se transforma;)

 

INGREDIENTE

  • fursecuri mixte cca. 1000 g. 
  • lapte 300 ml, 
  • unt 250 g, 
  • cacao 100 g, ·
  • lichior de soc sau visinata cca. 50 ml.
  • zahar pudra vanilinat 100 g, 
  • nuca macinata 5 linguri, 
  • coaja de lamaie,

Ptr umplutura. :

  • Visine congelate 300 g,
  • Branza dulce cremoasa 500 g,
  • Mascarpone 500 g,
  • Galbenus de ou 4 bucati,
  • Zahar pudra vanilinat 250 g,
  • Coaja de lamaie rasa,
  • Esenta de portocale ½ fiola,
  • Visine din visinata fara samburi 300g.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheescake cu visine:

Fursecurile se maruntesc cu ajutorul robotului de bucatarie, sau se dau prin masina de tocat carne. Se adauga laptele caldut, untul topit, cacaua si restul mirodeniilor, dupa gustul fiecaruia, framantandu-se pana se omogenizeaza toate ingredientele. Intr-o forma de tort cu peretii detasabili, se aseaza un strat ( cca. treisferturi din compozitie!) de din amestecul obtinut, apoi se pune la rece. Intre timp se amesteca branzeturile, cu zaharul si ouale, se asezoneaza de mirodenii, pana se obtine o crema omogena. Pe blatul de biscuit se imprastie visinile, apoi se toarna crema de branza, nivelandu-se usor. Deasupra se faramiteaza restul de blat si se orneaza dupa gust cu visine din visinat. Se da la rece cca. 3 ore inainte de servire.


Spor la treaba!

 

TIPS-URI

1

fursecurile se pot inlocui cu biscuti

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheescake cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mena29 1

07.01.2013, 22:13

Imi place si vreau!

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

09.01.2013, 13:53

Foarte bine arata. O love cheesecake

Ubulika 1

10.01.2013, 19:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinte cu branza dulce
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole verde în sos de roșii

de RODIMUR 5

ieri la 21:41

Sacul lui Moş Crăciun

de Ancutsa 5

ieri la 20:23

Dulceaţă de citrice

de Ancutsa 5

ieri la 14:16

Briose cu picaturi de ciocolata si frisca

ieri la 12:44

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu gem de caise