bomboane raffaello

de corina241 in Prajituri, 27 Sep 2012 | 7559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra
  • 100 g nuca cocos
  • 200 g unt
  • 1 lingura de smantana
  • 100 g napolitane zdrobite
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA bomboane raffaello:

Se amesteca zaharul cu laptele praf,la care se adauga nunca de cocos si apoi untul lasat in prealabil la temperatura camerei sau incalzit in microunde.La final adaugam smantana si napolitana maruntita.


Se formeaza o compozitie ca in imaginea 2 si incepem sa modelam mici bilute rotunde,in care introducem cate o migdala in mijlocul bilei,apoi tavalim prin nuca de cocos.Se dau la rece pe un platou si se servesc cand au inceput sa se intareasca!


O bunatate!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "bomboane raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

28.09.2012, 21:36

Ce desert delicios ai preparat mamiiiii pentru printesele tale frumoase!

corina241 1

28.09.2012, 22:22

te pup,Ruxy

elucubratiiculinare 1

04.10.2012, 23:07

preferatele mele, si nu le-am facut niciodata, o sa incerc reteta ta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt si cocos