Paste cu "Ceva Fin", prune si pere

de mirela0911 in Prajituri, 13 Sep 2013 | 840 vizualizari

 

Vroiam sa pun mai multe prune, dar cum am mai avut doar cateva, am hotarat sa pun si pere. A iesit o bunatate, iar prunele si perele i-au dat o aroma deosebita! Vroiam sa fac poza si la sectiune dar nu am mai avut la ce!

 

INGREDIENTE

  • 400g paste fainoase
  • 250g crema branza Ceva fin
  • 2 oua
  • 5 lg zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 lg pline cu varf cu zahar
  • 5 prune
  • 2 pere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu "Ceva Fin", prune si pere:

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachet.

Se spala bine prunele si perele. Prunele se curata de samburi, iar perele de coaja. Se taie prunele bucatele mai mici iar perele se taie cubulete. Se lasa deoparte.

Crema de branza Ceva Fin se amesteca cu cele 5 lg de zahar si zaharul vanilat pana ce acesta se topeste. Se adauga galbenusurile iar apoi fructele. Pastele se clatec sub jet de apa iar apoi se amesteca impreuna cu crema de branza. 

Intr-un vas de yena uns cu unt se toarna compozitia si se da la cuptor la foc potrivit pana prinde culoare.

Intre timp albusurile se bat spuma tare cu zaharul ca la bezea, se scoate din cuptor budinca si se orneaza cu spuma. Se da din nou la cuptor la foc mic pana prinde culoare bezeaua. 

Se serveste calduta! Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu "Ceva Fin", prune si pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

13.09.2013, 22:07

Gata este la cuptor! Mie mi-a iesit multa! ) Doua yena! ))

mirela0911 1

16.09.2013, 11:18

Multumesc!
Vladimir data viitoare si eu trebuie sa pun in 2 vase yena! Sper ca ti-au placut!

MotanLaOale 1

16.09.2013, 11:49

A fost foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!