Paste cu "Ceva Fin", prune si pere

de mirela0911 in Prajituri, 13 Sep 2013 | 1139 vizualizari

 

Vroiam sa pun mai multe prune, dar cum am mai avut doar cateva, am hotarat sa pun si pere. A iesit o bunatate, iar prunele si perele i-au dat o aroma deosebita! Vroiam sa fac poza si la sectiune dar nu am mai avut la ce!

 

INGREDIENTE

  • 400g paste fainoase
  • 250g crema branza Ceva fin
  • 2 oua
  • 5 lg zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 lg pline cu varf cu zahar
  • 5 prune
  • 2 pere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu "Ceva Fin", prune si pere:

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachet.


Se spala bine prunele si perele. Prunele se curata de samburi, iar perele de coaja. Se taie prunele bucatele mai mici iar perele se taie cubulete. Se lasa deoparte.


Crema de branza Ceva Fin se amesteca cu cele 5 lg de zahar si zaharul vanilat pana ce acesta se topeste. Se adauga galbenusurile iar apoi fructele. Pastele se clatec sub jet de apa iar apoi se amesteca impreuna cu crema de branza.


Intr-un vas de yena uns cu unt se toarna compozitia si se da la cuptor la foc potrivit pana prinde culoare.


Intre timp albusurile se bat spuma tare cu zaharul ca la bezea, se scoate din cuptor budinca si se orneaza cu spuma. Se da din nou la cuptor la foc mic pana prinde culoare bezeaua.


Se serveste calduta! Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu "Ceva Fin", prune si pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

13.09.2013, 22:07

Gata este la cuptor! Mie mi-a iesit multa! ) Doua yena! ))

mirela0911 1

16.09.2013, 11:18

Multumesc!
Vladimir data viitoare si eu trebuie sa pun in 2 vase yena! Sper ca ti-au placut!

MotanLaOale 1

16.09.2013, 11:49

A fost foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si glazura de ciocolata