Bomboane tip Raffaello cu nuca de cocos, curmale si prune uscate

de Ela68 in Vegan / Raw vegan, 10 Oct 2012 | 9788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr curmale
  • 100 gr prune deshidratate
  • 250 gr nuca de cocos
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane tip Raffaello cu nuca de cocos, curmale si prune uscate:

Punem curmalele la hidratat timp de 2 ore.

 Mixam la robot curmalele, prunele si 200 gr nuca de cocos. Eu am un blender mic, deci a trebuit sa le macin in trei reprize.

Rezulta o pasta ce poate fi usor modelata.

Formam mici bilute pe care le tavalim prin cele 50 gr nuca de cocos ramasa.

Sunt exceptionale !

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane tip Raffaello cu nuca de cocos, curmale si prune uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

laura_n 1

11.10.2012, 14:16

mie nu imi plac curmalele, dar arata fain bomboanele

Ela68 1

11.10.2012, 14:46

Laura, cred ca se pot inlocui cu ce-ti place, principalul e sa se lege, sa le putem tavali....

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2450 puncte

Rocsi

1693 puncte

 Merisor

1400 puncte

Catalina L

1292 puncte

Panacris

1007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello