Bomboane tip Raffaello cu nuca de cocos, curmale si prune uscate

de Ela68 in Vegan / Raw vegan, 10 Oct 2012 | 8944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr curmale
  • 100 gr prune deshidratate
  • 250 gr nuca de cocos
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane tip Raffaello cu nuca de cocos, curmale si prune uscate:

Punem curmalele la hidratat timp de 2 ore.


Mixam la robot curmalele, prunele si 200 gr nuca de cocos. Eu am un blender mic, deci a trebuit sa le macin in trei reprize.


Rezulta o pasta ce poate fi usor modelata.


Formam mici bilute pe care le tavalim prin cele 50 gr nuca de cocos ramasa.


Sunt exceptionale !

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane tip Raffaello cu nuca de cocos, curmale si prune uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

laura_n 1

11.10.2012, 14:16

mie nu imi plac curmalele, dar arata fain bomboanele

Ela68 1

11.10.2012, 14:46

Laura, cred ca se pot inlocui cu ce-ti place, principalul e sa se lege, sa le putem tavali....

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

10004 puncte

oanapl

7402 puncte

mihaelar63

6978 puncte

Rocsi

3878 puncte

Panacris

3449 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Petre Roman
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mini tarte cu nuca de cocos raw