Biscuiti de tarate cu crema de avocado

de anca_rm in Vegan / Raw vegan, 25 Iul 2016 | 4866 vizualizari

 

O bunatate cu tarate de ovaz  indulcite cu miere si smochine fara sambure si legate cu putin unt de cacao, iar deasupra servit cu o crema de avocado minunata . Un desert fara zahar si fara coacere.
Minunat

 

INGREDIENTE

  • Biscuit
  • -200 gr tarate
  • -100 gr curmale fara sambure
  • -100gr nuci
  • -1 lingura mare de miere
  • -50 gr unt cacao
  • -1 lingura cacao
  • Crema:
  • -1 avocado bine copt
  • -2 lingurite cacao
  • -2 linguri miere
  • -80 gr curmale
  • Sos
  • -2 nectarine
  • -o felie pepene galben
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de tarate cu crema de avocado:

Prepararea este foarte simpla, dar aveti nevoie de un robot de bucatarie

In vasul robotului punem toate ingredientele si mixam pana cand se omogenizeaza si puntem lucra cu aluatul.

Pe un platou formam cercuri (eu am folosit un cerc) pentru a forma biscuit de aceiasi marime si grosime. Am pus cate 2 linguri de aluat si am preset bine in interiorul cercului.

Dam la frigider si lasam sa se intareasca .

Pregatim crema delicioasa.

Intr-un blender sau robot punem avocado curatat de coaja , curmalele , mierea si cacao si omogenizam pana cand avem o crema fina .

Punem pe fiecare biscuit cate o lingura de crema si dam din nou la frigider.

Noi am servit cu un sos din nectarine si pepene facut rapid la blender , fara adaos de zahar . Am pus nectarine in blender si felia de pepene si facem un sos grosut .

Servim alaturi de felii de fructe si cu sos deasupra .

 

 

TIPS-URI

1

folositi orice alte fructe pentru servire

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de tarate cu crema de avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Andra_Constantinescu 1

25.07.2016, 17:50

Buni!

Constelatialeu 1

25.07.2016, 18:52

Mie imi cam sare tarata, de aia nu mananc....

miki_a 1

26.07.2016, 10:05

Am citit smochine , dar sunt curmale! M-am linistit (vroiam sa citesc cum ai reusit sa scoti toti samburii din smochine )! Foarte interesanta reteta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Slaninuta cu usturoi si boia, fiarta in zeama de varza acra

ieri la 19:13

Parizer de pui facut in casa

de katty 7

ieri la 11:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7027 puncte

katty

4779 puncte

dantes

3181 puncte

Gherca Daniela

2299 puncte

madi_marin

2120 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Slaninuta cu usturoi si boia, fiarta in zeama de varza acra

ieri la 19:13

Parizer de pui facut in casa

de katty 7

ieri la 11:34

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello