Biscuiti de tarate cu crema de avocado

de anca_rm in Vegan / Raw vegan, 25 Iul 2016 | 861 vizualizari

 

O bunatate cu tarate de ovaz  indulcite cu miere si smochine fara sambure si legate cu putin unt de cacao, iar deasupra servit cu o crema de avocado minunata . Un desert fara zahar si fara coacere.
Minunat

 

INGREDIENTE

  • Biscuit
  • -200 gr tarate
  • -100 gr curmale fara sambure
  • -100gr nuci
  • -1 lingura mare de miere
  • -50 gr unt cacao
  • -1 lingura cacao
  • Crema:
  • -1 avocado bine copt
  • -2 lingurite cacao
  • -2 linguri miere
  • -80 gr curmale
  • Sos
  • -2 nectarine
  • -o felie pepene galben
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de tarate cu crema de avocado:

Prepararea este foarte simpla, dar aveti nevoie de un robot de bucatarie


In vasul robotului punem toate ingredientele si mixam pana cand se omogenizeaza si puntem lucra cu aluatul.


Pe un platou formam cercuri (eu am folosit un cerc) pentru a forma biscuit de aceiasi marime si grosime. Am pus cate 2 linguri de aluat si am preset bine in interiorul cercului.


Dam la frigider si lasam sa se intareasca .


Pregatim crema delicioasa.


Intr-un blender sau robot punem avocado curatat de coaja , curmalele , mierea si cacao si omogenizam pana cand avem o crema fina .


Punem pe fiecare biscuit cate o lingura de crema si dam din nou la frigider.


Noi am servit cu un sos din nectarine si pepene facut rapid la blender , fara adaos de zahar . Am pus nectarine in blender si felia de pepene si facem un sos grosut .


Servim alaturi de felii de fructe si cu sos deasupra .



 

TIPS-URI

1

folositi orice alte fructe pentru servire

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de tarate cu crema de avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Andra_Constantinescu 1

25.07.2016, 17:50

Buni!

Constelatialeu 1

25.07.2016, 18:52

Mie imi cam sare tarata, de aia nu mananc....

miki_a 1

26.07.2016, 10:05

Am citit smochine , dar sunt curmale! M-am linistit (vroiam sa citesc cum ai reusit sa scoti toti samburii din smochine )! Foarte interesanta reteta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello