Bombonele cu biscuiti si nuca

de Moni_alex in Dulciuri, 10 Mai 2015 | 714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana de zahar
  • 1/2 cana apa
  • 200 g nuci taiate marunt
  • un pachet margarina
  • 2 linguri de cacao
  • 250 g biscuiti Petit Beurre
  • esenta de rom
  • nuca macinata si nesquik pentru tavalit bomboanele
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bombonele cu biscuiti si nuca:

Se caramelizeaza zaharul, apoi se adauga apa si se fierbe pana se topeste zaharul, se adauga margarina bucatele si se lasa la foc mic pana se topeste margarina.


Nucile se taie cu cutitul marunt iar biscuitii se rup bucatele mici.


Se da la o parte compozitia de pe foc, se adauga cacao, nucile, biscuitii si esenta de rom.


Se amesteca bine pana ce compozitia devine omogena.


Dupa ce s-a racit, se formeaza bilute care se dau prin nuca macinata sau nesquik.


Se dau la frigider pana a doua zi.


 

TIPS-URI

1

Mi-au iesit 50 bombonele

Daca ti-a placut reteta noastra "Bombonele cu biscuiti si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

10.05.2015, 10:46

Rocsi 1

10.05.2015, 11:10

Ce bune sunt!

simona72 1

10.05.2015, 12:50

Foarte bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu fructe ( post)