Bombonele cu biscuiti si nuca

de Moni_alex in Dulciuri, 10 Mai 2015 | 614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana de zahar
  • 1/2 cana apa
  • 200 g nuci taiate marunt
  • un pachet margarina
  • 2 linguri de cacao
  • 250 g biscuiti Petit Beurre
  • esenta de rom
  • nuca macinata si nesquik pentru tavalit bomboanele
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bombonele cu biscuiti si nuca:

Se caramelizeaza zaharul, apoi se adauga apa si se fierbe pana se topeste zaharul, se adauga margarina bucatele si se lasa la foc mic pana se topeste margarina.


Nucile se taie cu cutitul marunt iar biscuitii se rup bucatele mici.


Se da la o parte compozitia de pe foc, se adauga cacao, nucile, biscuitii si esenta de rom.


Se amesteca bine pana ce compozitia devine omogena.


Dupa ce s-a racit, se formeaza bilute care se dau prin nuca macinata sau nesquik.


Se dau la frigider pana a doua zi.


 

TIPS-URI

1

Mi-au iesit 50 bombonele

Daca ti-a placut reteta noastra "Bombonele cu biscuiti si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

10.05.2015, 10:46

Rocsi 1

10.05.2015, 11:10

Ce bune sunt!

simona72 1

10.05.2015, 12:50

Foarte bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Broscute